keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Brastemp!

 Pyykinpesukoneemme Brastemp!

Brastemp on päältätäytettävä ja liottaa pyykkiä ensin puolisen tuntia kylmässä vedessä. Brasiliassa on myös kuumalla vedellä toimivia pesukoneita, mutta tämä on se peruskone. Pesuastetta ei voi valita, kylmä vesi tulee hanasta. Nappuloista voi valita paljon vettä tai vähän vettä, normaali tai hienovarainen pesu.

 Kuivaus tapahtuu katossa.


 Ja narulla voi valita korkeuden.

 Onneksi otin nämä mukaan! Toki näitä saa täältäkin...

Muitakin tuttuja juttuja tuli mukaan. 
Lähinnä kuitenkin vaippojen vuoksi.

3 kommenttia:

 1. Mitä sen puolentunnin liotuksen jälkeen tapahtuu?

  VastaaPoista
 2. Heippa! Löysin blogisi blogilistalta ja tulin käymään. Mie ihmettelin tuota pesukonetta, peseekö se kylmällä vedellä puhtaaksi?

  VastaaPoista
 3. Viljami: Ensin siis valitaan hienovarainen pesu tai normaali pesu, ja paljon vettä vai vähän vettä. 30 min liuottelun jälkeen laitetaan pesuaine (parempi niin, ettei pesuaine valu liuotuksen aikana pohjalle). Kone pesee, huuhtelee ja linkoaa. Voisiko olla yksinkertaisempaa?!

  Sirutuuli: Tervetuloa Lilan blogiin :) Tämä on ensimmäinen kerta, kun pesen itse pyykkiä Brasiliassa. Aikaisemmilla kerroilla olen pessyt pesulassa tai anoppi on hoitanut pyykit. Anopppi on aina pessyt kylmässä vedessä ja puhdasta on tullut! Myös astiat on aina pesty kylmässä vedessä.

  VastaaPoista