maanantai 19. syyskuuta 2011

Viljamin puodissa ja villiksiä!

Kävin Vesilahdella Viljamin puodissa ja sain hypistellä kaupan tuotteita paikanpäällä. Käteeni tarttui ensin kolmen sisävaipan setti, joka olikin yllätykseksi jo menossa osoitteeseen: Perhonen lensi. Olihan se aika huvittavaa, mutta hieno setti on menossa Ruotsiin - ei voi muuta sanoa!! 
Valitsin sitten ylläolevat vaipat. Imuiksi valitsin vain kolme bambutaittoimua eli kuvassa vaipoissa on omia vanhoja imujani.

Todella ihana setti kertakaikkiaan ;) 
Nuo ruskeat pallot ovat mehevät...

Villiksiä olen neulonut tädiltä saamani valkoisen hahtuvakerän innoittamana. Kerä on todella iso ja mietinkin loppuuko se koskaan...

Ensin neuloin L-koon villikset yövaipaksi. Niistä tuli valtavat, mutta ihan oikean kokoiset valtavalle vauvalle ;)

Esikoiseni suostui laittamaan ne jalkaan. Sen jälkeen hän sanoi, että haluaa itselleenkin villikset - 
ne on äiti NIIIIIIN mukavantuntuiset jalassa!

Tässä tulee oranssit...

Ja oranssien jälkeen aloitin toiset vihreät. Oranssit on kokoa S ja vihreät kokoa S/M. Huomaathan miten hahtuvakerä vaan katoaa... 
On tämä vaippailu vaan niin hauskaa puuhaa! 

2 kommenttia:

 1. täällä odotellaan jo jännittyneenä postia! pitäisköhän itselleenkin alkaa neulomaan noita villiksiä muuten,kun ne näköjään on niin mukavat :)? ihanan raikkaat pöksyt tuli tolla valkoisella hahtuvalla!

  VastaaPoista
 2. Miten muuten ne mun neulomat kahdet villikset menivät? Puna-oranssit olivat varmaan pienet, mutta entä ne toiset?
  Sun villikset on tehty tosi pienillä puikoilla, mulla 5 puikot ja sanoisin, että 66 silmukkaa on S (korkeutta voi lisätä) ja 72 silmukkaa on M. Kurkkaapa noita kelta-ruskea/harmaa villiksiä, niissä korkeus on 52 silmukkaa, ennenkuin aloitin lahkeet. Ne on tarpeeksi korkeat ja vielä mukavan väljät. Niihin sujahtaa Viljamin housuvaippa mukavasti. Suosittelen kyllä vielä neulomaan, jos aikaa on ;)
  Mullakin on vaihtunut mallit ja matskut ja välillä on ollut taukoa. Tuo tädiltä saatu hahtuva taas inspiroi :)
  Lahkeisiin kerään M koossa silmukoita 10+13+10+13 - eli aika paljon!

  VastaaPoista