perjantai 2. syyskuuta 2011

Värejä, inspiraatiota, välipalaa ja uudet villikset!

Hauskasti sointuvat värit ;)

Uudet värjätyt harsot.


'
Taas uudet villikset!

Tänään ostin uusia ihania lankoja Priimasta, kaveriksi tädiltä saamalleni isolle hahtuvalankakerälle!

Jämälangat inspiroivat.

Toisinaan Brasilia tulee kylään...

Ja açaí-vitamina on tänään paksun tumman violettia!

5 kommenttia:

 1. hei, meilläkin värjättiin viikolla harsoja mutta vihreällä!

  VastaaPoista
 2. Mulla oli mielessä limenvirheä, mutta päädyin sittenkin siniseen. Mietin tumman vihreääkin... Minkäs sävyn valitsitte?! Vihreä menee kivasti sitten yhteen sen pinkin kanssa - eikös teillä ole niitäkin?!

  VastaaPoista
 3. kaktusta ja oliivia. värjäsin oikeastaan eniten valkoisia t-paitoja, mutta kyllä sinne koneeseen parit harsotkin meni. oliivista tuli harmahtavaa ja kaktuksesta laimean vihreää :) teidän sinisistä tuli kivat!

  VastaaPoista
 4. Millä värjäsit harsot? Olen värjännyt omia vaatteitani Nitor-pesukonevärillä. Sillä tulee kirkkaat ja tasaiset värit eikä se sotke konetta kuten Dylon-värit. Vauvan kamppeiden värjäys sen sijaan mietityttää. Onkohan Nitorissa paljon myrkkyjä?

  VastaaPoista
 5. Moi, uskalsin värjätä vasta, kun vauva ei käyttänyt harsoja enää vaippoina. Ja toisaalta siinä vaiheessa (3kk jälkeen) kyllästyin valkoiseen. Värjäsin Nitor-väreillä pienen googlettamisen jälkeen. Huomasin siis netissä, että muutkin olivat niin tehneet. Tiedän, että jotkut ovat käyttäneen Dylon-nappeja. Eli en osaa sanoa tarkasti :) Valkoisille harsoille ostin Sonett-ekologista pyykinvalkaisijaa ja se oli mukava aluksi, kun harsot tosiaan olivat valkoisia ja pysyivät valkoisina. Pesupähkinöt ainakin muuttivat harsot heti harmaaksi...ei kiva!

  VastaaPoista