perjantai 5. elokuuta 2011

Kestovaipat

Pyykit.

Imut. Osa tehty vanhoista pyyhkeistä.

Vaippapinot.

Liivinsuojat.

Kestovaippailu on tosi kivaa, varsinkin kun on mukavia, kestäviä, kivan näköisiä ja toimivia materiaaleja. Pyykkipäivästä tulee mukava puuhapäivä. Lisäksi voi kokeilla erilaisia ekologisia pesuaineita tai murskata pesupähkinöitä pesuaineen tilalle. 

Vaippojen kokoaminen imuista on mukavaa taiteilua ja taittelua. Liivisuojuksetkin voi valita lapsen vaipan tai oman paidan värin mukaan - pieniä vivahteita vauva-arkeen. Kaikki vaipat ostan täältä - kannattaa käydä tutustumassa!

4 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle ja tunnistin, kenen uusi kiva blogi tämä on! Ja täältähän löytyi paljon asiaa kestovaippahommista! Mielenkiinnolla luen. Kuulinkin että teidän toinen lapsonen sai viikonloppunan nimen. Onnea! Kaunis nimi!

  VastaaPoista
 2. Tulin vielä kysäsemään, että mikä on paras kangaskavalkadi noihin liivinsuojiin? Mulla olis tuossa bambukangas ja urheilupaitakangasta ainakin. Viikonloppuna pääsen siskon saumurille huristelemaan. Pitääkö olla jotain PUL-kangasta?

  VastaaPoista
 3. Heippa. Viljami vastaa tähän :) Pul-kangasta ei tarvita jos maitoa ei tule paljon. Kankaan paksuudesta riippuen pari-kolme kerrosta on hyvä määrä kangasta liivinsuojaan, muuten tulee liian tönkköjä suojia ja saumurikaan ei tykkää. Bambu on hyvä koska se on antibakteerinen ja imee enemmän kuin esim. pelkkä puuvilla. Kannattaa suosia pehmeitä kankaita, Viljamin blogissa on kuva mm. vanhoista vaatteista tehdyistä suojista. Miten edullista, ekologista ja helppoa! Lisää vinkkejä liivinsuojien tekoon ja paljon muuhunkin löytyy Viljamin kestovaippaoppaasta ;) Tsemppiä ompeluun!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ohjeista Viljami! Tein ison pinon erilaisilla kankailla.

  VastaaPoista