torstai 26. tammikuuta 2012

ARVONTA!!!



Tulinpas iloiseksi, kun huomasin, että blogissani on uusia lukijoita! Täällähän on jo ruuhkaa niin paljon, että voin järjestää ENSIMMÄISEN ARVONNAN!!

Maalasin kaksi korttia (13x18cm) teemasta, joka tällähetkellä täällä Brasiliassa inspiroi – kukat! Olen tuosta teemasta vähän itsekin ihmeissäni!?! Mutta jokatapuksessa nuo kortit voivat olla vaikka sinun!

Arvontaan voit osallistua jättämällä viestin kommenttilaatikkoon. Saat siitä yhden arvan, toisen saat linkittämällä arvonnan omaan blogiisi tai Facebookiin. Mainitsethan arpojen lukumäärän kommenttisi yhteydessä sekä nimimerkin, jos kirjoitat
anonyymina.

Palkintona on maalaamani korttien lisäksi pieni makea yllätys Brasiliasta, sellainen, jonka pystyn kuoreen sujauttamaan. Ja katsellaan nyt viikonlopun yli tuliko joku osallistuja, että voidaan sitten suorittaa arvonta!

Kiva, jos osallistut!


Ja vielä: kurkkaa edelliseen "kotipäivä" -päivitykseen niin näet miten kortit valmistuivat.

12 kommenttia:

 1. Terkut Inkalta ja pesueelta! Kauniita hetkiä kukkien maahan!

  VastaaPoista
 2. Oih, jos mie voitan nuo, päätyvät kyllä seinälle, tosi kauniita!

  VastaaPoista
 3. Terkkuja myös meiltä täältä lumen keskeltä! Onni kasvaa huimaa vauhtia ja on niin iloinen ja helppo poika, ihania hetkiä vietellään vauvan kanssa. Milloin tuutte takaisin Suomeen? Kaikkea hyvää sinne!
  beijos, Marjaana ja pojat

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Lila! Terkut Pohojanmaalta kymmenen asteen pakkasesta! Kunpa kukat pian inspiroisivat täälläkin. Kävin hiihtämässä ennen työpäivää vitosen.

   Poista
 5. kiva arvonta osallistun yhdella arvalla :)

  s-posti on ebbuebbu@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Meidän porukka osallistuu myös arvontaan!

  T:Aura

  VastaaPoista
 7. Ihania brasilialaisia aistimuksia täällä blogissasi. Melkein voi tuntea tuoksut ja lämmön iholla. Ja kiva arvonta: osallistun arvalla!

  VastaaPoista
 8. meille kaks arpaa, yks mulle ja yks astridille :) hienot on kukkaset!

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla mukana
  Helena

  VastaaPoista
 10. Arvonta on nyt suoritettu!! Palaan huomenna tuloksiin kuvien kera! Kiitos kaikille kommenteista ja osallistumisesta!!

  Marjaana: mukava kuulla, että Onnin kanssa sujuu hyvin. Palaamme tyttöjen kanssa Suomeen maaliskuussa, joten sitten tavataan ja tutustumme Onniin! Terkkuja pojille!

  Kuje: kiva kuulla, että kuvani viestivät paljon! Mukavaa, että tulit lukijaksi blogiini!

  Päkä: kukkaset tulevat vielä kauniimpina sinne Suomen suveen :)

  VastaaPoista
 11. Ääh! Miten saatoin missata. Näin tämän ajoissa, mutta nyt kun on molemmat kädet vapaana näppiksellä, kisa on ohi. Seuraavaan sitten!

  VastaaPoista